HIEN ÉDES BESZÉLGETÉSRE INVITÁL

2013. április 10-én Hien egy nagyszabású élő koncertshow keretében kívánja összefoglalni élete elmúlt négy évének meghatározó történéseit az A38 hajón. Tévés tehetségkutató műsor színpadán ismerhette meg a közönség az akkor 14 éves vietnámi származású énekes lánykát. Az eltelt négy év alatt kitartó munkájának és alázatos hozzállásának eredményeként megszülethetett élete első olyan önálló lemezanyaga, amin csakis saját szerzeményei szerepelnek. A korong Sweet Talk címmel került boltokba idén márciusban, az énekesnő 19. születésnapján. 
 
A 20 órakor kezdődő látványos műsorra Hien rengeteg izgalmas meglepetéssel és vendégművészekkel készül. Magyarország elsőszámú R'n'B zenekarának, a Glamorous Company-nak, a JAMLAND táncosainak közreműködésén kívűl a kedvesétől, Achiles Filippo Spartatól kapott elektromos hegedűnek is komoly szerepe lesz a koncerten. Két olyan meglepetés énekes pályatárs is örömmel fogadta a meghívást a fellépésre, akik munkájukkal nagyon sokat hozzátettek a Sweet Talk lemezhez. 
 
Az estére Hien, Ruzsa Magdolna divattervezővel csodás öltözékeket álmodtak meg, ami nemcsak hogy jól hangsúlyozza az énekesnő hibátlan alakját, de tökéletesen alkalmas lesz a színpadi táncshowhoz is. Hien ezzel a koncerttel szeretné megköszönni rajongóinak, zenész kollégáinak és a média világ meghatározó szereplőinek azt a rengeteg munkát és szeretetet, amivel az elmúlt időszakban maximálisan támogatták őt céljai elérésében, álmai megvalósulásában.
 
Az album és a lemezbemutató koncert meghatározó témája a nagybetűs értelemben vett Nő, annak minden ősi energiájával, finomságával és színes érzelemvilágával, amolyan Hien féle édes-zenés elbeszélésben.