VIVA COMET 2013 díj várományosai között HIEN

 

Júniusban felforrósodik a helyzet a VIVA TV háza táján, hiszen 13. alkalommal kerül megrendezésre a nagyszabású Comet-díjátadó.
A 2013. június 13-án a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő popkulturális eseményen a hazai előadók krémje jön össze, hogy lehulljon a lepel arról, kik a fiatalok abszolút kedvencei. A legnépszerűbb magyar zenecsatorna ünnepén minden meglesz, amire egy rajongó vágyhat: a legnagyobb sztárok, szemkápráztató show és az elmúlt év legjobbjai, akik ismét öt kategóriában vehetik át az elismeréseket.

HIEN ismét a Legjobb Női Előadó kategóriában kapott jelölést.

A rangos gálára legújabb dalaival készül.
A 2013-as VIVA COMET jelöltekre itt lehet leadni a szavazataitokat.

 

KÖSZÖNJÜK SZAVAZATAITOKAT!

Két kategóriában is jelölt lett a WHO MATTERS

Hien WHO MATTERS című saját szerzeménye idén két kategóriában is jelölést kapott a TRANSILVANIAN MUSIC AWARDS-on. A szakami zsűri AZ ÉV POP/DANCE SLÁGERE kategóriában és AZ ÉV VIDEÓKLIPJE kategóriában sorolta a legjobbak közé. Voksaitokat a zenei díj hivatalos weboldalán 2013. április 26-ig adhatjátok le ITT

 

A rangos díjátadót május 10. és 12. között rendezik meg Székelyudvarhelyen.

 

KÖSZÖNJÜK A SZAVAZATAITOKAT.

Hien ismét a BRAVO OTTO jelöltek között

 

Immáron 21. alkalommal találnak gazdára a BRAVO OTTO arany indiánok, és ezúttal is ti szavazzátok meg, hogy kik az év legnépszerűbb magyar és külföldi sztárjai az év énekesnője, énekese, együttese, felfedezettje és dala kategóriákban.

Hient a magazin ismét a LEGJOBB ÉNEKESNŐ kategóriában jelölte, ami nagyon nagy megtiszteltetés. Amennyiben ti is úgy gondoljátok, hogy az énekes előadói pályán eltöltött öt éve alapján megérdemelheti a díjat, akkor szavazzatok.

A szavazás részleteit itt találjátok.

A díjátadót a legnépszerűbb magyar előadók produkcióival, május 8-án rendezik meg Budapesten, a WestEnd bevásárlóközpont teraszán. Hien meglepetéssel készül Nektek a gálára, úgyhogy gyertek.

KÖSZÖNJÜK SZAVAZATAITOKAT!

HIEN SWEET TALK LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

HIEN - SWEET TALK LEMEZAJÁNLÓ

Hien, a vietnámi származású egzotikus szépségű énekes előadó, 2010 óta kezdett önállóan dalokat írni. Fiatal zeneszerzőként, a Not Livin' In Yesterday című dalával és klipjével debütált a hazai nagyközönség előtt. Ez az igazán érzelmes dal több héten keresztül vezette a rádiós játszási listákat. Tíz további saját szerzeménnyel együtt, ez is szerepel a 2013. március 6-án, azaz Hien 19. születésnapján megjelenő második nagylemezén. Az új album  a SWEET TALK elnevezést kapta.  A korongra került még a 2012 nyarán hatalmas sikerrel debütáló Who Matters és a 2013-as évindító No More kislemezek is. A CD látványra és hallgatásra is igazán színesre sikeredett. A zongorán és hegedűn is játszó énekes első szárnypróbálgatásai a zeneírással, egy nagyon érett gondolkodású és különlegesen mély érzelmekkel teli, színes egyéniséget mutatnak be a rajongóknak. Az album hallgatása közben a bájosan szerelmes zenétől, a keményebb, rockos húzáson át az R'n'B-s lüktetésű dallamvilágig, igazán sokszínű zenei tájakon kalandozhatunk. Mindeközben Hien eddigi életének meghatározó élményeit, törénéseit ismerhetjük meg, hiszen a dalok írásánál leginkább ezekből merített ihletet. Az albumhoz rengeteg színben pompázó művészi fotók is készültek, amiben az  angol dalszövegeket tartalmazó könyvecskét végiglapozva gyönyörködhetünk. /Tom-Tom Records/

HIEN ÉDES BESZÉLGETÉSRE INVITÁL

2013. április 10-én Hien egy nagyszabású élő koncertshow keretében kívánja összefoglalni élete elmúlt négy évének meghatározó történéseit az A38 hajón. Tévés tehetségkutató műsor színpadán ismerhette meg a közönség az akkor 14 éves vietnámi származású énekes lánykát. Az eltelt négy év alatt kitartó munkájának és alázatos hozzállásának eredményeként megszülethetett élete első olyan önálló lemezanyaga, amin csakis saját szerzeményei szerepelnek. A korong Sweet Talk címmel került boltokba idén márciusban, az énekesnő 19. születésnapján. 
 
A 20 órakor kezdődő látványos műsorra Hien rengeteg izgalmas meglepetéssel és vendégművészekkel készül. Magyarország elsőszámú R'n'B zenekarának, a Glamorous Company-nak, a JAMLAND táncosainak közreműködésén kívűl a kedvesétől, Achiles Filippo Spartatól kapott elektromos hegedűnek is komoly szerepe lesz a koncerten. Két olyan meglepetés énekes pályatárs is örömmel fogadta a meghívást a fellépésre, akik munkájukkal nagyon sokat hozzátettek a Sweet Talk lemezhez. 
 
Az estére Hien, Ruzsa Magdolna divattervezővel csodás öltözékeket álmodtak meg, ami nemcsak hogy jól hangsúlyozza az énekesnő hibátlan alakját, de tökéletesen alkalmas lesz a színpadi táncshowhoz is. Hien ezzel a koncerttel szeretné megköszönni rajongóinak, zenész kollégáinak és a média világ meghatározó szereplőinek azt a rengeteg munkát és szeretetet, amivel az elmúlt időszakban maximálisan támogatták őt céljai elérésében, álmai megvalósulásában.
 
Az album és a lemezbemutató koncert meghatározó témája a nagybetűs értelemben vett Nő, annak minden ősi energiájával, finomságával és színes érzelemvilágával, amolyan Hien féle édes-zenés elbeszélésben.